Elina Hiltunen

Olen lastentarhanopettaja, päivähoitoalan yrittäjä ja johdan tonttujoukkoa Riihitontussa. Minuun voit olla yhteydessä, kun olette hakemassa hoitopaikkaa lapsellenne. Minulla on monen vuoden kokemus esiopettajan työstä sekä suomen- että englanninkielellä. Musiikki on yksi suurimmista rakkauksistani ja käytänkin sitä monissa eri muodoissa lasten kanssa touhutessa. Minulle on tärkeää kodinomaisuus, joustavuus, retket lähiympäristöön, tavoitteellinen toiminta, avoin yhteistyö vanhempien kanssa, askartelupuuhat, sadut, sylittelyhetket ja se, että meillä nauretaan ja lauletaan paljon. Yrittäjänä minulle on tärkeää ihana työilmapiiri. Harrastuksiini kuuluu pianon- ja kitaransoitto, ukulelen soittelu, laulaminen, säveltäminen, kirjoittaminen ja sisustaminen.

Laura Kujala

Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja sekä lähihoitaja. Olen iloinen ja hullunkurinen höpöttäjä, jonka ominta alaa on taidekasvatus, olenhan taidekoulun kasvatti. Teatteri, kuvis, askartelu ja musiikki ovat lähellä sydäntäni ja niiden annan näkyä myös työssäni. Eskarilaiset oppivat tonttuilun alkeita seurassani ennen kouluun siirtymistä. Päiväkodissamme minulle tärkeää on luoda lapsille turvallinen olo ja tarjota heille omalta osaltani mitä parhaat mahdollisuudet tulevaisuuteen.

Toimin Tonttu Päiväkodit Oy:n toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Minuun voit olla yhteydessä mm. laskutusasioissa.

Sanna Haapala

Olen nauravainen, avoin ja empaattinen lastenohjaaja Riihitontun päiväkodissa. Luovana ihmisenä nautin kaikenlaisesta taide- ja kulttuurikasvatuksesta ja koenkin että se on minulle ominta toimintaa. Lasten parissa työskennellessä koen erityisen tärkeäksi kiireettömyyden, turvallisuuden ja aidon läsnäolon.

Valtteri Kukkonen

Olen koulutukseltani lastenohjaaja. Työssäni olen sosiaalinen, lasten kanssa höpöttelevä ja turvallinen aikuinen. Liikunta on lähellä sydäntäni, joten liikunnanohjaamisessa tunnen olevani omimmillani. Minulle on tärkeää turvallinen kasvuympäristö ja lapsen kehityksen tukeminen arkipäiväisissä tilanteissa olemalla hellä ja huomioimalla jokainen lapsi omana persoonanaan. Myös perheiden kanssa tehtävä yhteistyö on luonteva osa työtäni. Parasta työssäni on Riihitontun lapset, jotka ilostuttavat aitoudellaan sekä loistavat työkaverit, joiden kanssa on kiva pyörittää päiväkodin arkea.

Janne Tuominen

Hei! Olen koulutukseltani lähihoitaja ja valmistuin Jyväskylän ammattiopistosta keväällä 2005.Suuntauduin silloin vanhustyöhön, mutta kävin Oulussa lisäkoulutuksena lasten-ja nuorten erityisohjaajan tutkinnon,josta valmistuin keväällä 2015. Minulle on tärkeää, että lapsilla on turvallista olla hoidossa ja että lasten kanssa toimiessa ei olisi kiireen tuntua.Leikkien merkitys on lapsille mielestäni myös tärkeä osa päivittäistä toimintaa.Tärkeää on tietysti hyvä yhteistyö lasten vanhempien välillä, sekä kivat työkaverit. Omaan perheeseeni kuuluu avopuolisoni sekä tyttäreni. Harrastan musiikkia ja liikuntaa eri muodoissa. Luonteeltani olen positiivinen,sosiaalinen, rauhallinen sekä empaattinen.

Roosa Kakko

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja suuntautunut lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalalle. Luonteeltani olen iloinen, reipas ja rauhallinen sekä huumorintajuinen. Riihitontussa olen myös jämäkkä mutta turvallinen aikuinen johon lapset luottavat. Työni on monipuolista, sillä toimin pienryhmissä sekä pidän huolen talon siisteydestä. Ryhmätoimintani on monitaitoista mutta uppoudun mieluusti lasten kanssa liikunnan riemuihin. Minulle on tärkeää päiväkotityössä kiireettömyys ja turvallisen sylin antaminen lapselle. Työssäni näkyy erityisesti lasten kannustaminen arjen askareissa.