Elina Hiltunen

Olen varhaiskasvatuksenopettaja, päivähoitoalan yrittäjä ja johdan tonttujoukkoa Riihitontussa. Minuun voit olla yhteydessä, kun olette hakemassa hoitopaikkaa lapsellenne. Minulla on monen vuoden kokemus esiopettajan työstä sekä suomen- että englanninkielellä. Musiikki on yksi suurimmista rakkauksistani ja käytänkin sitä monissa eri muodoissa lasten kanssa touhutessa. Minulle on tärkeää kodinomaisuus, joustavuus, retket lähiympäristöön, tavoitteellinen toiminta, avoin yhteistyö vanhempien kanssa, askartelupuuhat, sadut, sylittelyhetket ja se, että meillä nauretaan ja lauletaan paljon. Yrittäjänä minulle on tärkeää ihana työilmapiiri. Harrastuksiini kuuluu pianon- ja kitaransoitto, ukulelen soittelu, laulaminen, säveltäminen, kirjoittaminen ja sisustaminen.

Laura Kujala

Toimin Tonttu Päiväkodit Oy:n toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Minuun voit olla yhteydessä mm. laskutusasioissa.

Olen koulutukseltani varhaiskasvatuksenopettaja sekä lähihoitaja. Olen iloinen ja hullunkurinen höpöttäjä, jonka ominta alaa on taidekasvatus, olenhan taidekoulun kasvatti. Teatteri, kuvis, askartelu ja musiikki ovat lähellä sydäntäni ja annan niiden näkyä työssäni. Tutustutan lapsia myös joogaan satumaailman ja mielikuvituksen kautta. Eskarilaiset oppivat tonttuilun alkeita seurassani ennen kouluun siirtymistä. Päiväkodissamme minulle tärkeää on luoda lapsille turvallinen olo ja tarjota heille omalta osaltani mitä parhaat mahdollisuudet tulevaisuuteen.

Valtteri Kukkonen

Olen koulutukseltani varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (lastenohjaaja) Työssäni olen sosiaalinen, lasten kanssa höpöttelevä ja turvallinen aikuinen. Luonnossa liikkuminen on lähellä sydäntäni, joten luontokasvatuksessa tunnen olevani omimmillani. Minulle on tärkeää turvallinen kasvuympäristö ja lapsen kehityksen tukeminen arkipäiväisissä tilanteissa olemalla hellä ja huomioimalla jokainen lapsi omana persoonanaan. Myös perheiden kanssa tehtävä yhteistyö on luonteva osa työtäni. Parasta työssäni on Riihitontun lapset, jotka ilostuttavat aitoudellaan sekä loistavat työkaverit, joiden kanssa on kiva pyörittää päiväkodin arkea.

Janne Tuominen

Hei! Olen koulutukseltani lähihoitaja ja valmistuin Jyväskylän ammattiopistosta keväällä 2005.Suuntauduin silloin vanhustyöhön, mutta kävin Oulussa lisäkoulutuksena lasten-ja nuorten erityisohjaajan tutkinnon,josta valmistuin keväällä 2015. Minulle on tärkeää, että lapsilla on turvallista olla hoidossa ja että lasten kanssa toimiessa ei olisi kiireen tuntua.Leikkien merkitys on lapsille mielestäni myös tärkeä osa päivittäistä toimintaa.Tärkeää on tietysti hyvä yhteistyö lasten vanhempien välillä, sekä kivat työkaverit. Omaan perheeseeni kuuluu avopuolisoni sekä tyttäreni. Harrastan musiikkia ja liikuntaa eri muodoissa. Luonteeltani olen positiivinen,sosiaalinen, rauhallinen sekä empaattinen.

Roosa Kakko

Olen lähihoitaja ja suuntautunut lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalalle. Luonteeltani olen iloinen, rauhallinen ja huumorintajuinen. Ryhmätoimintani on monitaitoista vaikka uppoudunkin mieluusti lasten kanssa liikunnan riemuihin ja luonnontaiteen maailmaan. Minulle on tärkeää päiväkoti työssä kiireettömyys ja turvallisen sylin antaminen lapselle. Työssäni näkyy erityisesti kannustaminen ja hassuttelu arjen askareissa. Parasta työpäivissä on nähdä lasten oppimisen ilo.

Hanna Sepponen

Olen sosionomi-lastentarhanopettaja. Minulle on tärkeää että lapsi saa olla oma itsensä turvallisessa ympäristössä erilaisia elämän ja arjen taitoja opettelemassa. Lasten kanssa yhdessä etsimme arjen ihmeitä sieltä, mistä niitä harvemmin osataan hakea ja iloitaan pienistäkin jutuista! Olen sosiaalinen, positiivinen eikä minulta puutu mielikuvitusta. Pidän suuressa arvossa lapsilähtöisyyttä sekä avointa vuorovaikutusta perheiden kanssa. Omia vahvuuksiani ovat erilaiset taiteen muodot ja heittäytyminen satujen maailmaan.

Kia Evälä

Olen ammatiltani lastenohjaaja. Työntekijänä ja perusluonteeltani olen ymmärtäväinen, joustava, luova ja positiivinen,mutta tarvittaessa jämäkkä. Luovana ihmisenä tykkään tehdä kaiken lasten kanssa erilaisia projekteja liittyen draamakasvatukseen tai muihin taiteen lajeihin laidasta laitaan. Lasten parissa toimiessa pidän tärkeänä lapsilähtöisyyttä, tavoitteellisuutta ja aitoa välittämistä. Omia arvojani on kunnioitus, avoimuus ja tasa-arvo. Arvojeni pohjalta kohtaan lapsukaiset yhdenvertaisena ja yhtä tärkeinä.

Alisa Honka

Moikka! Valmistuin lähihoitajaksi ja ylioppilaaksi keväällä 2022 ja saman vuoden elokuussa liityin Riihitontun poppooseen. Suuntautumisalani on lasten ja nuorten kasvatus ja hoito. Olen luonteeltani rauhallinen, empaattinen sekä huumorintajuinen. Minulle on tärkeää, että lapsilla on päivittäin turvallinen olo ja luotettava syli mihin turvautua. Myös avoin ja rehellinen vuorovaikutus vanhempien kanssa on tärkeää. Nautin liikunnasta, musiikista sekä käsitöistä ja niitä asioita varmasti hyödynnän lasten kanssa toimiessa. Arjessa asioita opetellaan kanssani hassutellen lasten tarpeet ja yksilöllisyys huomioiden.

Elisa Viitala

"Tervehdys! Olen 2016 Lapin ammattikorkeakoulusta valmistunut, varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuudella varustettu sosionomi. Työssäni pyrin mahdollistamaan lapsille turvallisen sylin sekä rauhallisen ja yksilölliset tarpeet huomioon ottavan päiväkotiarjen, josta ei leikkiä, hassuttelua ja kannustamista puutu. Pidän myös todella tärkeänä avoimen vuorovaikutussuhteen luomista lasten perheisiin, tämä kun on avainasemassa onnistuneen varhaiskasvatuksen kannalta. Hymyillään, kun tavataan!"

Annina Konola

Olen koulutukseltani sosionomi ja työskennellyt varhaiskasvatuksen opettajana eri päiväkodeissa Oulussa valmistumisestani vuonna 2019 asti. Työssäni toteutan laajasti erilaista toimintaa lasten kanssa ja lähellä sydäntäni ovat erityisesti tiedekasvatus, liikunnallinen tekeminen sekä tunnetaidot. Korostan suuresti arjen pedagogiikkaa näiden ohjattujen tuokioiden lisäksi. Minulle on tärkeää myös erityisesti se, että lapsille ollaan aidosti läsnä, heitä kuullaan ja he saavat aikuiselta henkilökohtaista huomiota päivän aikana pienryhmätoiminnan lisäksi.